Wie zijn wij?

Green Mango is het verhaal van een team enthousiastelingen die gedreven worden door een voorliefde voor culinaire verkenning.

Na de hele wereld afgereisd te hebben op zoek naar de meest exotische smaken, kozen we ervoor om onze koffers neer te zetten in het hart van Brussel, een kosmopolitische stad bij uitstek.

Onze missie? Om de smaakpapillen van de Brusselaars te laten reizen door hen een beetje van de frisheid en de zonneschijn aan te bieden die we meebrachten van onze culinaire avonturen. We merkten al snel een gat in het aanbod van kwaliteitshamburgers en de afwezigheid van een plek om te genieten van echt vers vruchtensap, zoals in de tropen. Zo werd het idee van “BURGER, COCKTAIL& JUICE” geboren: eenvoudig, goed, gevitamineerd en funky!

Het eten is royaal en de ingrediënten zijn vers en origineel. Onze hamburgers zijn heerlijk en smakelijk en onze cocktails ongelooflijk verfrissend. Kortom, een explosie van smaken die u rechtstreeks naar een fijn zandstrand brengt!

Elk van onze hamburgers is zorgvuldig ontworpen en samengesteld om u een zo breed mogelijk scala aan smaken en aroma’s te bieden. En wij hebben twee gouden regels voor de selectie van onze producten: kwaliteit en versheid. Wij besteden veel zorg aan uw keuze.

Laat u dus meeslepen door de funky sfeer van Green Mango, voor een onvergetelijke smaakreis!

Ons verhaal

Opening van het eerste restaurant aan de Vleurgatsteen.

Het begin van het grote avontuur.

Green Mango - Chaussée de Vleurgat

Opening van de Groene Mango in het Sint-Gillisplein.

Na lang zoeken vonden we eindelijk onze droomplek: het Parvis de St Gilles.

Green Mango - Parvis de Saint-Gilles

Opening van de Green Mango St-Boniface.

Aankomst van onze laatste baby. Dit is het verhaal van een verliefdheid, een prachtig terras, een warme verloren plek in het centrum van Elsene.

gm_09

Opening van deeerste Green Mango franchise in Woluwe.

Gelegen in het hart van Sint-Lambrechts-Woluwe, vlakbij het Verheylwegenplein, is Green Mango Woluwe een restaurant met een exotische uitstraling, fantastische hamburgers en exquise cocktails.

back-woluwe-title

Opening van de2e Green Mango franchise in Oudergem.

Gelegen op de Vorstlaan 151, is dit de nieuwe plek om te genieten van onze funky burgers in Oudergem.

bck_header-resaturants

Twee gouden regels voor het selecteren van onze producten:

kwaliteit en versheid.


Wij besteden er de grootste zorg aan zodat uw Green Mango ervaring onvergetelijk wordt.

signature_gm_gray