Jobs

Kijk je uit naar een nieuwe baan?
Nood aan reconversie?
Het Horeca wereld heeft jou steeds aangetrokken en nu wens je DE stap te zetten?

Het wordt hoogtijd om je lot in eigen handen te nemen! Green Mango rekruteert heel het jaar door. Grijp nu je kans om een ​​gezond bedrijf te integreren met een aantrekkelijk concept.

Wacht niet langer en ga ervoor! …dus ga!
Stuur ons je CV samen met je motivatiebrief naar info@greenmango.be
Vergeet niet te vermelden welke functie je interesse wekt. We zullen op je sollicitatie zo spoedig mogelijk reageren.

STUDENTENBAAN IN DE KAMER

De vereiste kwaliteiten
• Dynamisch zijn
• Neem je taak serieus
• Op tijd zijn
• Flexibel zijn
• Een minimum aan vaardigheid hebben met een bord
• In staat zijn om instructies snel te verwerken
Evolutie mogelijkheden
• Mogelijkheid om server te zijn in de eetkamer van een Green Mango-etablissement

STUDENTENBAAN IN KEUKEN

De vereiste kwaliteiten
• Wees snel en vaardig in de uitvoering van zijn gebaren
• Wees consistent in uw werktempo
• Wees punctueel en flexibel
• Snel instructies en recepten verwerken
Evolutie mogelijkheden
• Mogelijkheid om kok te worden in een Green Mango vestiging

KOKEN

De vereiste kwaliteiten
• In goede fysieke conditie zijn
• Ondersteun het feit van werken in moeilijke omstandigheden: hitte, stress, brandwonden, snijwonden, conflicten, enz.
• Het tempo van zijn activiteit kunnen aanpassen aan de variabiliteit van de stromen…
• Wees georganiseerd en houd van netheid
• Dapper zijn
Evolutie mogelijkheden
• Mogelijkheid om zijn contract met anciënniteit te heronderhandelen
• Mogelijkheid om verantwoordelijk te zijn voor de Green Mango keuken

SERVER IN DE KAMER

De vereiste kwaliteiten
• Wees empathisch (de emoties van uw gesprekspartners kunnen voelen).
• Wees enthousiast, dynamisch en positief.
• In goede fysieke conditie zijn.
• Wees stressbestendig.
• Zorg voor een goede presentatie en spreek correct.
• Wees niet verslaafd aan alcohol.
• Het tempo van de activiteit kunnen aanpassen aan de variabiliteit van de stromen.
• Gedrag en taal kunnen aanpassen aan de diversiteit van klanten.
• Een scherp commercieel gevoel hebben.
• Meertaligheid is een duidelijk voordeel.
• Wees regelmatig in uw werk.
• Wees proactief, zoek waarschijnlijk werk.
• Tijdens de service persoonlijke zorgen aan de kant kunnen schuiven, zodat klanten zich niet ongemakkelijk voelen.
Evolutie mogelijkheden
• Mogelijkheid om zijn contract met anciënniteit te heronderhandelen
• Mogelijkheid om manager te worden van een Green Mango restaurant

BARMAN

De vereiste kwaliteiten
• Zorg voor een goede presentatie en spreek correct.
• Visueel geheugen demonstreren
• Wees dapper en eigenzinnig
• Snel het werktempo kunnen veranderen
• Stressbestendig zijn
• Wees georganiseerd en houd van netheid
• In goede fysieke conditie zijn
• Niet verslaafd zijn aan alcohol
• Het tempo van zijn activiteit kunnen aanpassen aan de variabiliteit van de stromen
• Gedrag en taal kunnen aanpassen aan de diversiteit van klanten
Evolutie mogelijkheden
• Mogelijkheid om zijn contract met anciënniteit te heronderhandelen
• Mogelijkheid om manager te worden van een Green Mango restaurant

MANAGER

De vereiste kwaliteiten
• Wees een veelzijdig, helder en energiek persoon.
• Weten hoe u zich kunt aanpassen aan verschillende situaties en snel handelen.
• Een commerciële gevoeligheid en gevoel voor management hebben om de menselijke relaties binnen het restaurant goed te beheren.
• Hij moet de behoeften van klanten en personeel begrijpen en alles in het werk stellen om aan hen te voldoen.
• Aan deze eerste kwaliteiten wordt een regelmatig en foutloos beheer toegevoegd, zelfs onder de druk die inherent is aan de wereld van de catering.
• Een sterke persoonlijkheid hebben en een heel team kunnen motiveren.
• Geef het goede voorbeeld en stel jezelf beschikbaar.
• Een stevige ervaring in de horeca is essentieel.

De mogelijkheden van evolutie
• Mogelijkheid tot overname van een bestaande Green Mango vestiging.
• Mogelijkheid om manager te worden van een nieuwe Green Mango vestiging.
• Mogelijkheid tot export van het Green Mango concept naar het buitenland.
• Mogelijkheid om manager te worden van verschillende Green Mango restaurants.

KEUKENMANAGER

De vereiste kwaliteiten
• Het nodige charisma hebben om een goede leider te zijn
• Verantwoordelijkheidsgevoel hebben
• Een sterk karakter hebben en niet bang zijn voor conflicten
• In staat zijn om zijn autoriteit te vestigen met pedagogiek
• Een gedegen ervaring in de keuken is essentieel
• In goede fysieke conditie zijn
• Ondersteun het feit van werken in moeilijke omstandigheden: hitte, stress, brandwonden, snijwonden, conflicten, enz.
• Het tempo van zijn activiteit kunnen aanpassen aan de variabiliteit van de stromen…
• Wees georganiseerd en houd van netheid
• Wees moedig, vastberaden en eigenzinnig
Evolutie mogelijkheden
• Mogelijkheid tot overname van een bestaande Green Mango vestiging.
• Mogelijkheid om directeur te worden van een nieuwe Green Mango vestiging.
• Mogelijkheid tot export van het Green Mango concept naar het buitenland.
• Mogelijkheid om manager te worden van verschillende Green Mango restaurants.